Ja, ik wil proeflessen karate!

Bij Kaihatsu mag je altijd vier kosteloze proeflessen karate volgen. Zo krijg je een goed beeld van wat karate is. En belangrijker: of je het leuk vindt.

Zin in?  Super! 

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Wij nemen contact met je op om je eerste proefles in te plannen.

Hou ook je spambox in de gaten, want onze e-mailberichten komen helaas geregeld in de spambox terecht. Vermeld daarom vooral ook een telefoonnummer.

  Privacy

  Als je via een contactformulier op deze site contact met ons zoekt, dan zijn je gegevens in veilige handen. We gebruiken je gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden en om je incidenteel te informeren over activiteiten van Kaihatsu die mogelijk interessant voor je zijn.
  Je kunt ons altijd laten weten dat we je gegevens moeten verwijderen. Dat doen we dan.

  Handig om te weten

  Bij de proeflessen karate doe je mee in onze jeugdgroep of in onze tienergroep, afhankelijk van je leeftijd. Kinderen van 6 t/m ± 12 jaar hebben les van 17.30 tot 18.30 uur uur. Tieners van ± 13 jaar en ouder trainen van 19.30 tot 20.30 uur.

  De lessen zijn elke dinsdag en vrijdag in sportcentrum Happy Life 35 aan de Mr. W.M. Oppedijk-Van Veenweg 22L1 (tegenover klimpark Aventoer). 

  De proeflessen karate kun je volgen in gewone sportkleding. Een t-shirt en sportbroek zijn voldoende. Bij karate trainen we op blote voeten, dus je hebt geen sportschoenen nodig. Wel even je nagels knippen!

  Kevin, karateleerling bij Kaihatsu

  Kevin (11) traint karate bij Kaihatsu sinds 2018

  "Sterker en fitter worden. Dat wilde ik toen ik begon met karate. En dat lukt! Dat maakt me blij. Ik vind het ook fijn dat ik iets weet over zelfverdediging. Nee, ik word niet gepest, maar ik vind het wel fijn om te weten dat ik íets kan om mezelf te verdedigen.”

  Toch liever eerst nog meer informatie? Dit zeggen andere leerlingen over karate bij Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken. En lees ook eens hier wat karate onze trainer Michiel Commandeur allemaal heeft gebracht. Of lees de artikelen van sensei Michiel over karate.

  logo Karate-do Bond Nederland

  Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken, is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland.