De ambassadeurs van Kaihatsu Karate-do

De ambassadeurs van Kaihatsu Karate-do vertellen graag wat trainen bij dé karateschool van Burgum ze heeft gebracht. Lees hieronder hun ervaringen.

Zelf ontdekken wat karate jou kan brengen? Volg een gratis proefles of neem contact op voor meer informatie.

Kevin (10 jaar)

Kevin, karateleerling bij Kaihatsu
Kevin (10): “Sterker en fitter”

“Sensei was een keer bij mij op school, om karateles te geven. Dat vond ik zo leuk! Toen heb ik proeflessen gevolgd. En daarna ben ik op karate gegaan.

Sterker en fitter worden. Dat wilde ik toen ik begon met karate. En dat lukt! Dat maakt me blij.

Ik vind het ook fijn dat ik iets weet over zelfverdediging. Nee, ik word niet gepest, maar ik vind het wel fijn om te weten dat ik íets kan om mezelf te verdedigen.”

Sander (14 jaar)

Sander - ambassadeur van Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken
Sander (14): “Leuk, handig en actie!”

“Karate leek mij een leuke sport. En ik wilde wel iets leren over zelfverdediging. Dat leek me handig voor het geval eens door iemand aangevallen zou worden. Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar ik ben in ieder geval een beetje voorbereid.

Karate bij Kaihatsu in drie woorden? Leuk, handig en actie!

Tegen iemand die misschien karate wil gaan doen, zeg ik in ieder geval dat karate leuk is om te doen. Ik zou het zeker aanraden.”

Patrick (20 jaar)

Patrick traint karate bij dé karateschool voor Burgum en omstreken
Patrick (20): “Vol voor een doel gaan”

“Na een paar proeflessen wist ik dat karate iets voor mij was. Ik had best uitdagingen op het gebied van zelfvertrouwen. Karate kon me daarbij helpen. Ik vond het vroeger bijvoorbeeld vreselijk om voor een groep iets te presenteren. Op karate kan ik oefenen met het presenteren van oefeningen. Daardoor is het buiten de dojo ook een stuk gemakkelijker geworden.

Karate heeft mijn mentaliteit gevormd. Ik heb bijvoorbeeld geleerd om vol voor een doel te gaan. Als ik kom trainen, dan gaat de knop om en zet ik me volledig in. Dit helpt me ook bij andere dingen in het leven, zoals op school en op stage.

Het beoefenen van karate heeft mij veel gebracht. Ik kan het aanraden.”

Jacob (15 jaar)

Jacob - ambassadeur van Kaihatsu Karate-do
Jacob (15): “Leuk en leerzaam”

“Leuk, leerzaam en goed voor je zelfvertrouwen. Dát is karate voor mij.

School vraagt best veel mij, ik zit nu in het eerste jaar van de middelbare school. Soms kom ik best laat uit school en heb ik weinig tijd om huiswerk te maken voordat ik weer naar karate ‘moet’. Als ik eenmaal op karate ben, is het altijd leuk en fijn. Even alles loslaten.

Het belangrijkste dat karate me gebracht heeft is een gevoel van veiligheid en meer zelfvertrouwen. Dankzij karate weet ik dat ik iets in huis heb om mezelf te redden in geval van nood.

Karate is leuk en absoluut de moeite waard om naar toe te gaan. De lessen over zelfverdediging hebben mij zeker geholpen. En kunnen anderen ook helpen.”

Ervaar het zelf

Benieuwd naar wat karate jou kan brengen? Je mag altijd vier kosteloze proeflessen karate volgen. Aanmelden doe je gemakkelijk met de oranje knop hieronder.

Liever eerst nog meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op.

Waar en wanneer

Elke dinsdag en vrijdag

18.00 – 19.00 uur: jeugd 6 t/m 11 jaar

19.00 -20.00 uur: tieners 12 jaar en ouder

Sportcentrum Happy Life 35
Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 22 L1
9251 GA BURGUM

Zoals onze ambassadeurs al aangeven, is karate best goed voor je zelfvertrouwen en weerbaarheid. Kaihatsu verzorgt ook specifieke trainingen en coaching op het gebied van weerbaarheid. Voor meer informatie daarover kunt u terecht op de site van Kaihatsu Weerbaarheid.