Ja, ik wil proeflessen karate!

Bij Kaihatsu mag je altijd vier keer gratis komen proefdraaien. Met vier proeflessen krijg je een goed beeld van wat karate is. En belangrijker: of je het leuk vindt.

Aan de proeflessen kun je meedoen in je gewone sportkleren, zoals een t-shirt en een sportbroek. Bij karate trainen we op blote voeten, dus je hebt geen schoenen of sokken nodig. De sportschool heeft kleedruimte voor jongens en meiden.

Proeflessen karate bij Kaihatsu zijn dus een prima manier om te ontdekken wat karate jou kan brengen. 

Zin in? 

Super! 

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Wij nemen contact met je op om je eerste proefles in te plannen.

  Privacy

  Als je via een contactformulier op deze site contact met ons zoekt, dan zijn je gegevens in veilige handen. We gebruiken je gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden en om je incidenteel te informeren over activiteiten van Kaihatsu die mogelijk interessant voor je zijn.
  Je kunt ons altijd laten weten dat we je gegevens moeten verwijderen. Dat doen we dan.

  Ryanne - ambassadeur van Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken

  Ryanne (11) traint karate bij Kaihatsu sinds 2018

  "Ik heb de proeflessen gevolgd bij Kaihatsu Karate-do in Burgum. Dat vond ik zo leuk, dat ik daarna lid ben geworden. Mijn broertje is tegelijk met mij ook op karate gegaan."

  Kevin, karateleerling bij Kaihatsu

  Kevin (9) traint karate bij Kaihatsu sinds 2018

  "Sterker en fitter worden. Dat wilde ik toen ik begon met karate. En dat lukt! Dat maakt me blij. Ik vind het ook fijn dat ik iets weet over zelfverdediging. Nee, ik word niet gepest, maar ik vind het wel fijn om te weten dat ik íets kan om mezelf te verdedigen.”

  Toch liever eerst nog meer informatie? Dit zeggen andere leerlingen over karate bij Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken. En lees ook eens hier wat karate onze trainer Michiel Commandeur allemaal heeft gebracht. Of lees de artikelen van sensei Michiel over karate.

  logo Karate-do Bond Nederland

  Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken, is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland.