Ja, ik wil proeflessen karate!

Bij Kaihatsu mag je altijd zes keer gratis komen proefdraaien. Dat is best vaak. De reden daarvoor is dat karate nogal veelzijdig is. Met zes proeflessen krijg je echt een goed beeld van wat karate is. En belangrijker: of je het leuk vindt.

Aan de proeflessen kun je meedoen in je gewone sportkleren, zoals een t-shirt en een sportbroek. Bij karate trainen we op blote voeten, dus je hebt geen schoenen of sokken nodig. De sportschool heeft kleedruimte voor jongens en meiden.

Proeflessen karate bij Kaihatsu zijn dus een prima manier om te ontdekken wat karate jou kan brengen. Zin in? Super! Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Wij nemen contact met je op om je eerste proefles in te plannen.

Privacy

Als je via een contactformulier op deze site contact met ons zoekt, dan zijn je gegevens in veilige handen. We gebruiken je gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden en om je incidenteel te informeren over activiteiten van Kaihatsu die mogelijk interessant voor je zijn.
Je kunt ons altijd laten weten dat we je gegevens moeten verwijderen. Dat doen we dan.

Ryanne - ambassadeur van Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken

Ryanne (11) traint karate bij Kaihatsu sinds 2018

"Ik heb de zes proeflessen gevolgd bij Kaihatsu Karate-do in Burgum. Dat vond ik zo leuk, dat ik daarna lid ben geworden. Mijn broertje is tegelijk met mij ook op karate gegaan."

Kimberley traint karate bij dé karateschool voor Burgum en omstreken

Kimberley (13) traint karate bij Kaihatsu sinds 2016

"Ik kan iedereen aanraden om karate te trainen. Het is heel goed voor je zelfvertrouwen. Mijn zelfvertrouwen is door karate van een 6 naar een 8 gegaan! En ik ben ook begonnen met de gratis proeflessen karate bij Kaihatsu."

Toch liever eerst nog meer informatie? Dit zeggen andere leerlingen over karate bij Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken. En lees ook eens hier wat karate onze trainer Michiel Commandeur allemaal heeft gebracht. Of lees de artikelen van sensei Michiel over karate.

logo Karate-do Bond Nederland

Kaihatsu Karate-do, dé karateschool van Burgum en omstreken, is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland.